Skrevet: 13.08.2012 01:17 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg har lenge vurdert om jeg skal fortelle dere den egentlige grunnen til lite blogging.
Nå har jeg funnet ut at det kanskje er det beste.

Jeg hadde en fantastisk periode hvor jeg var overlykkelig og glad. Jeg følte jeg levde på skyene. Jeg trodde jeg hadde funnet den gutten jeg elsket høyere enn noe annet. men for ikke lenge siden gjorde han det slutt. De to første dagene spiste jeg ingenting nesten. Alt jeg gjorde var å ligge i senga å gråte. Det føltes ut som om noen hadde revet ut hjertet mitt, men med tiden klarte jeg å roe meg, vi hadde fremdeles god kontakt.

Jeg kan enda kjenne kniven som vrir seg i hjerte mitt og halsen som snurper seg sammen. Matlysten er heller ikke tilbake. Men jeg spiser.. Jeg kan kjenne maten klatre opp igjennom halsen min for hver lille bit jeg spiser. Det jeg prøver på nå er å trø i meg godter for å få energi.

Det går ikke 2 min uten at han er i tankene mine, og jeg vet at kontrakten mellom oss forsvinner mer og mer. Kanskje det et det beste? Kanskje ting blir bedre av og holde avstand? Jeg gjør hva som helst for å få vekk tankene. Nå går tiden min på å trene å være med venner. Sitter jeg i ro i en liten stund kan jeg kjenne tårene presse på.
Jeg er bare utrolig fortvilet, og aner ikke hva jeg skal gjøre.

Det ble ikke noe langt innlegg men jeg orker ikke mere siden jeg skriver på mobilen...

Jeg håper dere skjønner hvorfor jeg ikke har blogget mye :/1 kommentarer på "Den EGENTLIGE grunnen til lite blogging...."
Kommentarer

vivian

førstår godt <3

14.08.2012, kl.12:19 URL:

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits